Medium kurser

Medium kurser

Som medium utbildare och kursledare hjälper jag människor att utveckla sina mediala förmågor. 

Mitt mål som medium utbildare är att hjälpa mina elever att utveckla sin förmåga att kommunicera med andevärlden på ett säkert och effektivt sätt. Jag lär ut tekniker som att läsa aura, tolka symboler och tecken, samt att kommunicera med andar och guider. Jag hjälper också er att förstå vikten av att ha en öppen och positiv inställning till andevärlden.

Mina kurser är strukturerade på ett sätt som möjliggör för dig att lära dig gradvis. Vi börjar med grundläggande tekniker och arbetar oss sedan upp till mer avancerade nivåer. Vi kanske också inkluderar övningar som hjälper dig att öppna upp din intuitiva förmåga och stärka din förbindelse med andevärlden.

UPPLEV DIN MEDIALA SIDA

UPPLEV DIN MEDIALA SIDA

Datum:
Tid: 23-02
Plats: Falkängens hantverksby Hällekis
Pris: 750 kr
Max 10 deltagare

Falkängens bruksgata är en länga med hus som under seklet 1800 tal till 1900 tal var bostäder. Där levde som mest 600 personer fördelade på ca 60 lägenheter. Dom levde fattigt och med många barn.
Det sägs att vissa fortfarande bor kvar men som andar.
Vi inleder med en liten information och genomgång av andarnas olika sätt att kommunicera och beskydd.
Därefter ska vi se om någon ande är redo att förmedla något till oss.
Efter detta får ni på egen hand och i tystnad uppleva eran mediala sida bland de olika områden som sägs ha energier kvar. Jag kommer vara tillgänglig på telefon hela tiden.
Efter ca en timme samlas vi för en nattfika för att grunda oss. Sedan avslutar vi med att stänga oss och delge våra upplevelser.
Övernattningsmöjlighet med sen utcheckning går bra att lösa på Falkängen vandrarhem.