Reiki kurser

Reiki kurser

Välkommen till min värld av healing! Jag är en erfaren och passionerad kursledare som erbjuder ett brett utbud av kurser inom healing. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren praktiker, har jag kurser som passar alla nivåer och intressen.

Jag har en gedigen utbildning och erfarenhet inom olika typer av healing, inklusive Reiki, chakrabalansering och mer. Min undervisning är baserad på en holistisk syn på hälsa och wellness, vilket innebär att jag strävar efter att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i både sin fysiska och mentala hälsa.

Min kursportfölj inkluderar grundläggande introduktionskurser för nybörjare, där du kommer att lära dig grunderna i healing och hur du kan använda olika tekniker för att förbättra din hälsa. Jag tror på att lära genom att göra och alla mina kurser inkluderar praktiska övningar, meditationer och övningar för att hjälpa dig att integrera dina nya färdigheter i ditt dagliga liv. Jag erbjuder också onlinekurser för att göra det enkelt och bekvämt för dig att lära dig hemifrån.

Oavsett vilken kurs du väljer, kan du förvänta dig en stödjande och positiv lärandemiljö där du kan utforska dina egna hälsoutmaningar och utveckla dina egna personliga verktyg för att främja välbefinnande och självläkning. Jag ser fram emot att välkomna dig till en av mina kurser och att stödja dig på din healingresa!

Kurser som erbjuds

° Reiki 1

° Reiki 2

° Datum: 13/10 -15/10

° Fredag tid: 16:00 – 20:00

° Lördag tid: 10:00 – 17:00

° Söndag tid: 10:00 – 16:00 

° Max deltagare: 6

° Pris: 4500:-

I priset ingår:
Kursmaterial 
Fika och Diplom 
 
Kursen följer Rekiförbundets normer. 
Boende går bra att lösa med Falkängens vandrarhem. 0765668793.
 
Det är lätt att komma till Falkängens hantverksby med tåg. Sägs vara Sveriges vackraste tågresa utmed Vänern. 
Varmt välkomna med er bokning.
 
Priset betalas 2 veckor i förskott och kommer ej återbetalas, vid förhinder kan platsen bli ombokad till senare utbildning.