Tjänster

Reiki healing

Reiki healing är en alternativ behandlingsmetod som grundar sig i den japanska läran om energi. Metoden innebär att man använder energi för att främja läkning och balansering av kroppens chakran, antingen genom att föra händerna över eller lägga händerna på kroppen på olika platser.

En av de största fördelarna med reiki healing är dess förmåga att reducera stress och ångest. Denna metod kan också förbättra sömnkvaliteten och öka känslan av välbefinnande. Reiki healing kan även användas för att lindra smärta, förbättra immunförsvaret och stärka den fysiska kroppen.

Under en reiki healing behandling ligger du bekvämt på en behandlingsbänk medan jag placerar mina händer på eller över olika delar av kroppen. Jag arbetar med att överföra energi till din kropp för att främja läkning och balansering. Detta görs genom olika handpositioner och tekniker för att balansera och öka energiflödet i patientens chakran. Under behandlingen kan du uppleva en känsla av avslappning och lugn medan energi strömmar genom kroppen. Vissa kan också uppleva en känsla av värme eller stickningar i området där terapeuten placerar händerna.

375 kr / 30 min
500 kr / 40 min distans
750kr / 60 min

Förskottsbetalning för samtliga tjänster, men kan ombokas vid eventuella förhinder.

Privatsittning

En privatsittning är en individuell terapisession som syftar till att hjälpa dig att hantera olika utmaningar och problem. Det kan inkludera att hantera mentala eller känslomässiga problem, beteendeproblem eller andra hälsorelaterade frågor.

Under en privatsittning kommer vi att arbeta för att förstå dina specifika problem och hjälpa dig att utveckla strategier för att hantera och lösa dessa problem. Detta kan inkludera att använda tekniker som kognitiv beteendeterapi, mindfulness eller andra metoder som är anpassade till klientens behov.

En fördel med privatsittning är att du erbjuds en trygg och konfidentiell miljö där du kan diskutera dina problem utan att känna dig dömd eller kritiserad. Dessutom kan jag hjälpa till att identifiera problem som kanske inte var uppenbara för dig själv och att utveckla verktyg och strategier för att hantera dessa problem på ett mer effektivt sätt.

Det är viktigt att notera att privatsittningar inte är en snabb lösning på problem, utan en pågående process som kräver tid och engagemang från både dig och mig.

375 kr / 30 min
500 kr / 40 min distans
750kr / 60 min

Förskottsbetalning för samtliga tjänster, men kan ombokas vid eventuella förhinder.

Husrensning

Husrensning är en process där man rensar ut negativ energi eller oönskade andar från en bostad eller annan byggnad. Det kan också kallas för ”energirensning” eller ”andlig rensning”.

Fördelarna med en husrensning kan vara både fysiska och emotionella. Fysiskt kan en husrensning hjälpa till att förbättra luftkvaliteten i hemmet genom att ta bort eventuella allergener eller skadliga kemikalier som finns i luften. Det kan också hjälpa till att eliminera negativa energier och andar som kan orsaka obehag, oro eller sömnstörningar.

Emotionellt kan en husrensning hjälpa till att skapa en mer positiv och balanserad miljö i hemmet. Det kan bidra till att minska stress och ångest, främja känslor av lugn och avkoppling, och förbättra relationer mellan de som bor i hemmet. En husrensning kan också ge en känsla av kontroll och befrielse genom att rensa ut negativitet och skapa utrymme för nya positiva upplevelser och relationer.

1000 kr / Husrensning om avståndet är överkomligt. Vårgårda, Alingsås, Göteborg, Skövde, Lidköping, Mariestad. 
 
Förskottsbetalning för samtliga tjänster, men kan ombokas vid eventuella förhinder.

Seans

En seans med andevärlden syftar på en andlig kommunikation med en eller flera avlidna personer eller andeväsen. 

Under seansen kommer jag etablera en kontakt med den avlidna personen eller andeväsen genom att känna dess energi och närvaro. Därefter kan meddelanden och budskap förmedlas till dig som är närvarande i seansen, vanligtvis genom tal men även genom skrift eller andra sätt.

Syftet med en seans med andevärlden kan vara att få tröst, svar på frågor eller bara att etablera kontakt med en avliden nära och kär. Det kan hjälpa dig att bearbeta sorg och känslomässiga trauman, att få stöd och rådgivning från andevärlden eller att öppna upp för en större andlig förståelse och medvetenhet.

100 kr/ person privat Seans minst 8 deltagare.

Förskottsbetalning för samtliga tjänster, men kan ombokas vid eventuella förhinder.